Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente

LD Kunjevci dobili prestižnu nagradu

Nagrada Simply the best koju dodjeljuje časopis Way to Croatia, Udruge hrvatskih putničkih agencija za kategoriju najboljih izletišta dobio je Lovački dom Kunjevci kojim upravljaju Hrvatske šume, UŠP Vinkovci. Ovu prestižnu nagradu LD Kunjevci zaslužili su zbog kreativnog uređenja smještajnih jedinica, kvalitetne ponude lokalnih tradicijskih jela, pogotovo mesnih jela od divljači te atraktivnu ponudu dodatnih turističkih sadržaja poput streličarstva, vožnje ekomobilima, lovačkog parkoura i sl.

- Zahvalni smo Turističkoj zajednici grada Vinkovaca preko koje smo došli do natječaja. Lovački dom Kunjevci uređen je i koncipiran kako bi odisao Slavonijom i u duhu Slavonije. Sadrži dva apartmana i četiri dvokrevetne sobe uređene u interijeru od hrasta, jasena, graba, johe, crnog oraha i trešnje, menu restorana je bogat jelima po tradicionalnim slavonskim receptima zbog kojih imamo veliki broj predbilježbi, a u našem objektu odsjedaju i brojne javne osobe koje uživaju u našim delicijama. Uskoro ćemo imati i veliku ostakljenu terasu čime ćemo povećati kapacitet restorana za 40 mjesta što će sigurno privući još veći broj zainteresiranih. Ova nagrada nas je jako obradovala a ona nam je sigurno i poticaj da nastavimo raditi istim ritmom, što će sigurno prepoznati i naši gosti te brojni turisti koji žele uživati u istinskom osjećaju Slavonije u prekrasnom ambijentu hrastove šume po kojoj su Vinkovci nadaleko poznati, - izjavio je Damir Dekanić, voditelj Uprave šuma Vinkovci koji je u ime 12 zaposlenika LD Kunjevci primio nagradu.

Svjesne potencijala brzorastuće grane privrede poput turizma te bogatstva kojim upravljaju, Hrvatske šume će nastaviti raditi na podizanju kvalitete svojih ugostiteljskih objekata.

kunjevci1

kunjevci2

kunjevci3