Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente

Na temelju odredbe članka 21. Izjave o ustroju Društva HRVATSKE ŠUME d.o.o. (posl. broj OU-631/17), te Odluke o potrebi zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme, ur. broj: DIR-56/AJ-18-4277/04, Uprava HRVATSKIH ŠUMA društva s ograničenom odgovornošću objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme u DIREKCIJI, SEKTOR PLANA, ANALIZE I INFORMATIKE, Informatička služba, za radno mjesto TEHNIČAR-INFORMATIČAR.

Uprava HŠ d.o.o. objavila je na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme na poslovima Stručnog suradnika za financijske poslove u tuzemstvu, u Sektoru za financije i računovodstvo Direkcije HŠ d.o.o., ur. broj: DIR-56/AJ-18-3015/07. Za prijavljene kandidate/kinje koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje koje se sastoji od pisane provjere znanja i razgovora s kandidatima. Testiranje će se održati dana 7. rujna 2018. godine.

 

Pozivaju se kandidati prijavljeni na Javni natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme, objavljen na web stranici HŠ d.o.o., ur.broj: DIR-56/AJ-18-3791/05 od 19. srpnja 2018. godine, na razgovor (intervju) koji će se održati dana 05. rujna 2018. godine (srijeda) u prostorijama HRVATSKIH ŠUMA d.o.o., Ulica kneza Branimira 1, za radno mjesto: 1. VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA JAVNU NABAVU, 2. STRUČNI SURADNIK ZA KONTROLU, 3. VODITELJ KOMERCIJALNIH EVIDENCIJA.

Uprava HŠ d.o.o. objavila je dana 23. srpnja 2018. godine na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme na poslovima u Sektoru komercijalnih poslova Direkcije HŠ d.o.o., ur. broj: DIR-56/AJ-18-3791/05. Za prijavljene kandidate/kinje koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje koje se sastoji od pisane provjere znanja.