You are here: Home Company About us News Latest

sumarski fakultet zg

Temeljem članka 10. stavka 1. točke 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15), objavljuje se Obavijest o rezultatu natječajnog postupka za odabir kandidata za stipendiranje studenata Šumarskog fakulteta. Na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr i na internetskim stranicama Šumarskog fakulteta http://www.sumfak.unizg.hr/ objavljen je dana 09. listopada 2019. godine Javni natječaj za izbor studenta Šumarskog fakulteta koje će stipendirati HRVATSKE ŠUME društva s ograničenom odgovornošću.

konferencija jutarnji list

Konferencija o požarima održana 30. listopada u Zagrebu u organizaciji Jutarnjeg lista imala je za cilj analizu svih aktivnosti poduzetih u sklopu obrane od požara u sezoni 2019. godine i najavu novosti u prevenciji te boljoj organizaciji, koja se priprema za 2020. godinu. 

odgovor hs

Hrvatske šume objavile su Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. Uvjeti javnog poziva objavljeni su na mrežnoj stranici http://nadmetanja.hrsume.hr . Javni poziv otvoren je do 28. studenog 2019.

 

Poštovani,

Sustav je u fazi nadogradnje do 04.11.

kozjaca01

Gospodarska jedinica Kozjača koja se nalazi nadomak Karlovca i mnogi je smatraju plućima grada prezrela je i potrebno ju je obnoviti – izjavio je Marin Svetić, voditelj karlovačke podružnice Hrvatskih šuma na press konferenciji u srijedu 16. listopada. Zajedno sa svojim suradnicima, rukovoditeljem odjela za uređivanje Tomislavom Katićem, upraviteljem šumarije Karlovac Željkom Šimunovićem te revirnicom Mirnom Sertić pojasnio je pred novinarima proces pomlađivanja sastojina, razloge pomlađivanja, zakonske regulative koje proizlaze iz osnove gospodarenja te je zamolio građane za razumijevanje dok god traju radovi.

You are here: Home Company About us News Latest