Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Lovački dom Muljava ponovno među 100 vodećih hrvatskih restorana

 U utorak je u Rijeci, na brodu Marina, održana svečanost dodjele plaketa za „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica“, koje već 24. godinu bira i dodjeljuje udruga Gastronaut na čelu s voditeljicom projekta „100 vodećih hrvatskih restorana“ Karin Mimica.

U izboru za 2018. godinu sudjelovalo je preko 2500 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. Prvi dio glasovanja provodio se preko portala www.gastronaut.hr, a u drugom krugu svoje preporuke su dostavili voditelji restorana iz cijele Hrvatske. Završnu riječ dao je Časni odbor projekta, te potvrdio kandidaturu restorana koji su imali najviše glasova i posjetitelja portala i ugostitelja.

Među stotinu najboljih restorana po 7. put svrstao se i Lovački dom Muljava, u vlasništvu Hrvatskih šuma, Uprave šuma podružnice Karlovac.

Kao i obično, i ovog puta tiskana je knjiga – vodič kroz 100 vodećih hrvatskih restorana sa svim potrebnim detaljima o nagrađenim restoranima, kao i po dva recepta za njihove specijalitete, a pored knjige, svi restorani dobili su i naljepnicu Restaurant Croatica koji će idućih godinu dana krasiti njihova ulazna vrata.

LD Muljava u vodećih 100 restorana ušao je po 7. put i to 2007., 2008., 2009., 2010., 2011., 2017. i 2018. godine.

muljava01

 

muljava02 

muljava03