Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

JAVNI UVID iz 2009.

JAVNI UVID "CRNI LUG", "ČARAPINE DRAGE" I "MILETKA"

Uprava šuma Delnice obavještava da su u tijeku izrade osnova gospodarenja za GJ „Crni lug“ (šumarija Crni lug),GJ „Čarapine Drage(šumarija Gomirje) i GJ „Miletka“ (šumarija Vrbovsko). Svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge i primjedbe poglavito vezano uz ekologiju i zaštitu prirode. Prijedloge se  može dostaviti pismenim putem na adresu: Odjel za uređivanje šuma Delnice, Supilova 32 ,51300 Delnice ili usmeno svakim radnim danom u ovom Odjelu od 7.00 do 15.00 sati. Prijedlozi će se primati do početka prosinca ove godine.


JAVNI UVID ZA "KOTLINE"  i  "GAJ"

Uprava šuma Podružnica Našice obavještava sve zainteresirane, sukladno FSC-standardu  certifikacije šuma, da je u tijeku izrada Šumskogospodarskog plana za gospodarsku jedinicu "KOTLINE" na području šumarije Ćeralije i za gospodarsku jedinicu "GAJ" na području šumarije Slatinski Drenovac. Uvid u Šumskogospodarske planove moći će se izvršiti od utorka 27. listopada do petka 06. studenog 2009. godine u prostorijama Odjela za uređivanje šuma UŠP Našice, svakim radnim danom u vremenu od 10,00 do 12,00 sati. Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida u Odjel za uređivanje šuma UŠP Našice na adresi Trg  Isidora Kršnjavoga 2, 31500 Našice.

 


 

JAVNI UVID ZA "POPOVAČKE NIZINSKE ŠUME"

 Uprava šuma Podružnica Zagreb obavještava sve zainteresirane, sukladno FSC-standardu certifikacije šuma, da je u tijeku izrada Šumskogospodarskog plana za gospodarsku jedinicu „Popovačke nizinske šume“ na području šumarije Popovača. Uvid u Šumskogospodarski plan moći će se izvršiti od ponedjeljka, od 12. do 23. listopada 2009. godine u prostorijama šumarije Popovača, svakim radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati. Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida u šumariji Popovača na adresi Raičevac 2, 44317 Popovača, poštom na adresu UŠP Zagreb, Nazorova 7, 10 000 Zagreb, ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


 

JAVNI UVID  ZA OSNOVU  GOSPODARENJA  GJ "MEĐUVOĐE - ZALE

Hrvatske šume, Uprava šuma Podružnica Ogulin, daje na uvid  prijedlog Osnove gospodarenja za gospodarsku jedinicu „Međuvođe -Zale “ kojom gospodari Šumarija Ogulin. Konzultiranjem javnosti, zainteresiranih strana, kao bitnim elementom FSC certifikacije šuma, želimo integrirati šumarstvo u društvenu okolinu te omogućiti vanjski utjecaj na pitanja gospodarenja šumama.
Uvid u prijedlog elaborata Osnove gospodarenja, s važnošću od 1. siječnja 2009. – 31. prosinca 2018. godine može se obaviti u Šumariji Ogulin, B. Frankopana 15, Ogulin, od 16. do 30.rujna 2009. godine, od  10.00 do 12.00 sati.
Sve primjedbe mogu se dostaviti u pisanom obliku prilikom uvida u navedeni program. 

 


 

JAVNI UVID ZA "GARJEVICU - IVANSKU" I "GARJEVICU - ČAZMU"

Uprava šuma Podružnica Bjelovar obavještava sve zainteresirane strane (sukladno FSC standardu certifikacije šuma) da je izrađen prijedlog uređajnih elaborata za GJ „Garjevica-Ivanska“ i „Garjevica-Čazma“,  s kojima gospodare šumarije Ivanska i Čazma.

Javni uvid u elaborat moguć je od  9.9.2009. godine radnim danom od 10 do 12 sati u prostorijama Odjela za uređivanje šuma, UŠP Bjelovar, Matošev trg 1. Pozivamo Vas na javno predstavljanje osnove gospodarenja koje će se održati 22. rujna 2009. godine u 13 sati u prostoru Gradske vijećnice Grada Čazme.