Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Katalog mjera pogledajte ovdje pdf

 

Temeljem Pravilnika o kontrolnom sustavu ekološke poljoprivrede (NN 11/2020), kontrolna tijela dužna su na svojoj web stranici javno objaviti popis subjekata koje kontroliraju. Podaci se ažuriraju kvartalno. Osobne podatke subjekata koje više ne kontroliramo, uklanjamo s javnog popisa te arhiviramo sukladno Pravilniku o zaštiti arhivskog i registraturnog gradiva. Osobne podatke koristimo isključivo u svrhe u koje su prikupljeni. U koliko želite više znati o Politici privatnosti u HŠ d.o.o. te načinu ostvarivanja svojih prava posjetite link https://www.hrsume.hr/index.php/hr/zastita-osobnih-podataka .

Popis subjekata pdf


MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE - tražilica

„iz Ministarstva poljoprivrede - Uprave kvalitete hrane i fitosanitarne politike, Sektora fitosanitarne politike, Službe za sredstva za zaštitu bilja od voditelja službe gospodina Vlade Novakovića dobili smo na znanje obavijest:

„Jedina izvanredna dozvola za SZB koja je izdana ove godine, a namijenjena je prodaji je SZB NEEMAZAL-T/S.
NEMAZAL je unesen u FIS i vidljiv je svim korisnicima preko web tražilice. Druge izvanredne dozvole izdane su krajnjim korisnicima za njihovu uporabu (bez prava distribucije i prodaje)." uto 27.8.2013.