Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Hrvatske šume d.o.o. obveznik su Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15). Temeljem članka 10., stavak 1., točka 8., informacije o dodijeljenim bespovratnim sredstvima, sponzorstvima, donacijama ili drugim pomoćima, uključujući popis korisnika i visinu donacije, dužni smo javno objavljivati na našim internetskim stranicama.

 

Zahtjev za sponzorstvo doc

Zahtjev za donaciju doc

Pravilnik o donacijama i sponzorstvima doc

Popis donacija i sponzorstva 2017.g. pdf

Popis donacija i sponzorstva 2017.g. xls

Popis donacija i sponzorstva 2018.g. pdf

Popis donacija i sponzorstva 2018.g. xls

Popis donacija i sponzorstva 2019.g. pdf

Popis donacija i sponzorstva 2019.g. xls

Popis donacija i sponzorstva 2020.g. pdf

Popis donacija i sponzorstva 2020.g. xls

Popis donacija i sponzorstva 2021.g. pdf

Popis donacija i sponzorstva 2021.g. xls

 

Stručni suradnik za informiranje:

Helena Jakobović
tel: 01/4804-111
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
adresa: Hrvatske šume, Direkcija, Ulica kneza Branimira 1, 10000, Zagreb

Zagreb, 10. studenoga 2010. - Temeljem odluke Uprave Hrvatskih šuma i „Akcijskog plana za provođenje Antikorupcijskog programa HŠ d.o.o. za razdoblje 2010.-2012.“, 9. studenoga je velikoj sali Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na Prisavlju 14 u Zagrebu (bivša Kockica), provedena specijalistička poduka zaposlenika HŠ kako bi se izgradila etička kompetentnost u financijskom upravljanju, unutarnjem nadzoru i kontroli javne nabave te izvršilo dodatno obrazovanje iz područja etike. Seminar koji je organizirala Služba za ljudske potencijale HŠ bio je najmjenjen članovima Uprave Društva i pomoćnicima Uprave, rukovoditeljima službi Direkcije, voditeljima UŠP, članovima radne skupine za provođenje Antikorupcijskog akcijskog plana te stručnim suradnicima iz Interne revizije, Unutarnjeg nadzora, Komercijalne službe, Službe za javnu nabavu te Službe OKFŠ-a, kao i rukovoditeljima komercijalnih odjela pri upravama šuma.
Nakon što je Marijan Barulek iz HŠ u svojstvu moderatora simpozija pozdravio prisutne, član Uprave Damir Felak je prigodnim riječima otvorio radni dio seminara. Sudionici su mogli čuti vrlo zanimljiva predavanja na temu „Prevencija korupcije“ predavača Davora Dubravice načelnika Sektora za suzbijanje korupcije pri Ministarstvu pravosuđa. O ustrojstvu i djelovanju USKOK-a govorila je Ira Maglica, stručna suradnica u Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Seminar za zaposlenike Hrvatskih šuma završio je vrlo zanimljivim i ilustrativnim predavanjem predstojnika Ureda za središnju javnu nabavu Vlade RH Dražena Ivanušeca, pod nazivom, „Sprječavanje korupcije u javnoj nabavi“. (idb)

Nepravilnostima se smatraju svi postupci protivni zakonima, propisima i internim aktima te prijevare i činjenje suprotnih ili nepoduzimanje radnji potrebnih za pravilno, etično i transparentno poslovanje.
U cilju aktivne provedbe Antikorupcijskog programa Vlade Republike Hrvatske s obilježjem nulte stope tolerancije na korupciju, ukoliko imate saznanja o određenim nepravilnostima u poslovanju  i sumnjama u korupciju unutar HŠ d.o.o., želja nam je da nas o tome izvijestite na e-mail:
                                               
                                     Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

kako bi mogli provesti sve aktivnosti i mjere u suzbijanju i sprječavanju takvih pojava, istovremeno pri tome u cijelosti štiteći izvor informacija.

Odluka o imenovanju povjerljive osobe pdf

 

Osoba zadužena za nepravilnosti:

Irena Devčić
tel: 01/ 4804 - 111  
adresa: Hrvatske šume, Direkcija, Ulica kneza Branimira 1, 10 000 Zagreb