Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Informacije za kupce

Kupac koji želi sudjelovati na licitaciji mora ispuniti Obrazac za prijavu na licitaciju osobito vrijednih drvnih sortimenata iz privatnih šuma Republike Hrvatske za kupce te u tablici s popisom drvnih sortimenata označiti drvne sortimente za koje licitira. Ispunjeni obrazac i tablicu mora poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Navedeni obrazac kao i tablica nalaze se i pod: Šumoposjednici-licitacija-dokumentacija.

Kupac je dužan kao jamstvo za ozbiljnost ponude izvršiti uplatu u visini od 5 % od početne cijene drvnog sortimenta za koji licitira u apsolutnom iznosu na broj računa licitacije IBAN: HR58 2484 0081 1009 2020 5. Kupac sa sjedištem izvan granica Republike Hrvatske sredstva uplaćuje na IBAN: HR58 2484 0081 1009 2020 5; SWIFT: RZBHHR2X.

S obzirom da se licitacija elektroničkim putem provodi od 05. do 13. veljače 2014. zadnji dan uplate navedenih sredstava je 12. veljače 2014.

Nakon primljene uplate kupcu će biti dodijeljena šifra za ulaz u program za licitiranje, te kupac može odmah unositi ponude (licitirati) za one drvne sortimente koje je naznačio u tablici popisa drvnih sortimenata. Kupac u svakom trenutku može vidjeti da li je cijena koju je ponudio trenutno najviša, odnosno koji je po redu u odnosu na druge kupce.

Kupac prilikom licitiranja ne može ponuditi nižu cijenu od početne cijene za drvni sortiment za koji licitira, a svako naredno povećanje cijene ne može biti manje od 50,00 kuna.
Kupac koji na završetku licitacije (13. veljače u 24,00 sati) postigne najvišu cijenu za drvni sortiment za koji je licitirao dužan je platiti dodatnih 50,00 kuna po m3 kupljene robe na broj računa licitacije, te s prodavateljem sklopiti kupoprodajni ugovor.

Drvne sortimente kupljene na licitaciji kupac je dužan otpremiti u razdoblju od 16. do 22. veljače 2014. godine uz prethodno predočenje dokaza uplate gore navedenih sredstava.

Kupcu će po odvozu kupljene robe na račun koji je naveo na Obrascu za prijavu biti vraćena sredstva koja je uplatio kao jamstvo za ozbiljnost ponude.

Kupcu koji na licitaciji postigne najvišu cijenu za drvni sortiment za koji je licitirao i od kupnje istog odustane, sredstva uplaćena kao jamstvo za ozbiljnost ponude neće biti vraćena.

 

Katalog drvnih sortimenata pdf

Odabir sortimenata xls

Kontakti