Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Opće informacije

Hrvatske šume d.o.o. i Hrvatski savez udruga privatnih šumoposjednika organiziraju licitaciju osobito vrijednih drvnih sortimenata iz privatnih šuma. Cilj je pomoći šumoposjednicima da, nastupajući na tržištu drvnih proizvoda na ovaj način, postignu veću cijenu za drvne sortimente iz svoje šume, nego što bi postigli prodajom istih redovitim putem.

Licitacija će se provoditi elektroničkim putem preko poveznice na web stranici Hrvatskih šuma u razdoblju od 27. do 30. siječnja 2014., a predmet licitacije su osobito vrijedni drvni sortimenti koji će se na licitaciji prodavati pojedinačno, odnosno po komadu. Drvni sortimenti biti će izloženi na sajmištu u Vrbovcu gdje će se u razdoblju od 20. siječnja do završetka licitacije moći i razgledati, a sam katalog drvnih sortimenata biti će objavljen na web stranicama Hrvatskih šuma na kojima će se redovito objavljivati i sve aktivnosti vezane uz licitaciju kao i sami rezultati iste.

1. veljače 2014. održati će se dan otvorenih vrata gdje će svi zainteresirani moći vidjeti koje su cijene postigli prodani drvni sortimenti.