Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Veliki uspjeh za maslinovo ulje iz maslinika Hrvatskih šuma

Još jedan veliki uspjeh zabilježilo je maslinovo ulje koje se proizvodi u maslinicima Hrvatskih šuma. Na 17. Izložbi maslinovih ulja Rovinjštine – ANTONJA 2020 ulje proizvedeno u masliniku nadomak Rovinja osvojilo je zlatnu medalju za kvalitetu.

Pobjedu je, baš kao i lani, odnio uljar Branko Rajko koji je osvojio i šampionsku titulu. Uz njega zlatne medalje osvojilo je 13 maslinara - Cvetko Baštovanović, Ennio Cherin, Zoran Zanini, Goran Barbaro, Rino Brajnović, Zoran Zanini, Elida i Ozren Knežević, Dalibor Milić, Aleksandar Rajić, OPG Diego Marožin, OPG Juraj Mastilović, UŠP Buzet - Šumarija Rovinj te Davor Iskra. Uz zlatne, dodijeljeno je i 13 srebrnih, deset brončanih medalja kao i sedam počasnih plaketa.

Antonja je tradicionalna manifestacija koja se svakog siječnja održava u Rovinjskom selu u sklopu koje je ove godine održana 29. Izložba vina, 17. Izložba maslinovih ulja te 7. Festival istarske supe.

antonja01

antonja02