Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Preporuke Stožera za civilnu zaštitu u vezi koronavirusa (COVID – 19)

Temeljem preporuka Stožera za civilnu zaštitu s konferencije održane u subotu 21. 03. 2020.g. u cilju usporavanja širenja zaraze koronavirusom (COVID-19), skrećemo pažnju na zabranu grupiranja osoba na manje od 1-2 metra međusobne udaljenosti, pa i u prirodi. Ovo se osobito odnosi na lokacije s većim brojem posjetitelja, kako u Zagrebu i u podsljemenskoj zoni, tako i na drugim lokacijama koje su izložene većem broju posjetitelja. U Zagrebu je jučer primjećeno grupiranje većeg broja ljudi na dječjim igralištima bez pridržavanja nužnog razmaka, pa su ona zatvorena. Istog nužnog razmaka se potrebno pridržavati i u parkovima i park šumama Maksimira, Tuškanca, Dubravkina puta, Cmroka, Jelenovca, Kraljevca, Zelengaja, Podsuseda, kao i na prilazima Medvednici (Bikčevićeva staza, Leustekova staza, staza Miroslavac i druge). Molimo vas da ova upozorenja shvatite ozbiljno, jer broj oboljelih u Hrvatskoj sve više raste.

drzite razmak