Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Počeli radovi na Grmoščici

urban interreg  urban zg  urban hs

U sklopu projekta URBforDAN koji se provodi u 7 gradova i država među kojima je i Zagreb, počeli su radovi na uređenju sportskih i rekreacijskih sadržaja na području Grmoščice. Prošlog vikenda zajedničke snage su udružili predstavnici Biciklističkih klubova Opušteno, Klub koturaša Jastrebarsko, team Bolivia i Hrvatskih šuma koji su na terenu počeli raditi na unaprijed osmišljenom sadržaju gradeći staze za brdski biciklizam, disciplina downhill ali i budućeg dječjeg igrališta. Radove na terenu koordinira upravitelj Radne jedinice Hortikultura Ninoslav Matošević koji je ujedno i projekt menadžer projekta URBforDAN za Hrvatske šume. Iduća radna akcija predviđena je za vikend 19. i 20. rujna kada slijedi nastavak radova na izgradnji sadržaja. Početak radova pozdravio je i Hannes Uhl iz Beča, glavni komunikacijski manager na projektu URBforDAN.

urban vel logo

urbanfordan grmo 001

urbanfordan grmo 002

urbanfordan grmo 003

urbanfordan grmo 004