Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Restoran Muljava kojeg vodi UŠP Karlovac među 100 najboljih i ove godine

U utorak, 6. listopada na brodu Marina u Rijeci, uz epidemiološke mjere, održana je svečanost dodjele plaketa za „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica“, koje već 25. godinu bira i dodjeljuje udruga Gastronaut na čelu s voditeljicom projekta „100 vodećih hrvatskih restorana“ Karin Mimica. U izboru za 2019. godinu sudjelovalo je preko 2400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj.

Prvi dio glasovanja provodio se preko portala www.gastronaut.hr, a u drugom krugu svoje preporuke su dostavili voditelji restorana iz cijele Hrvatske. Završnu riječ dao je Časni odbor projekta, te potvrdio kandidaturu restorana koji su imali najviše glasova i posjetitelja portala i ugostitelja.

Među stotinu najboljih restorana ove godine izabrano je čak 6 iz Karlovačke županije, a među njima po OSMI put i Lovački dom Muljava (HŠ d.o.o., Uprava šuma Podružnica Karlovac).

Plaketu je ispred restorana „Lovački dom Muljava“ iz Vojnića primila voditeljica objekta Dijana Benko.

Kao i obično, i ovog puta tiskana je knjiga – vodič kroz 100 vodećih hrvatskih restorana sa svim potrebnim detaljima o nagrađenim restoranima, kao i po dva recepta za njihove specijalitete, a pored knjige, svi restorani dobili su i naljepnicu Restaurant Croatica koji će idućih godinu dana krasiti njihova ulazna vrata.

muljava 100 4

muljava 100 1

muljava 100 2

muljava 100 3