Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Objavljen Promo film za projekt Naturavita

naturavita promo film

Na Youtube kanalu nacionalnoga strateškoga projekta Naturavita kojeg provode Hrvatske šume s partnerima na području Osječko – baranjske županije, objavljen je promotivni film koji je snimljen za potrebe promidžbe i vidljivosti projekta te informiranja javnosti o podršci EU putem dodjele bespovratnih sredstava. U filmu su prikazane aktivnosti svih projektnih partnera, kao i izjave od strane predstavnika Hrvatskih šuma i predstavnika Ministarstva unutarnjih poslova.

Budući je Naturavita jedan od najvećih projekata zaštite prirode, promotivni film obiluje atraktivnim kadrovima netaknute prirode Kopačkog rita, ali i opasnih pirotehničarskih radova, radova obnove šumskih sastojina i obnove i izgradnje protupožarne infrastrukture, te radova na zaštiti i očuvanju voda i o vodama ovisnih ekosustava.

Promotivne filmove možete pogledati u dužoj:
https://www.youtube.com/watch?v=g1BWzu39OT4

I kraćoj verziji:
https://www.youtube.com/watch?v=q7cHE5lwHAU