Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

OBAVIJEST O ODGODI AKCIJE ZAJEDNIČKE SADNJE

Na žalost, zbog trenutačne epidemiološke situacije, a u skladu s preporukama nadležnih institucija i naše Službe za zaštitu na radu, prisiljeni smo ponovo odgoditi planiranu akciju sadnje dok se stanje vezano uz pandemiju korona virusa ne poboljša. Takva je odluka donesena s ciljem očuvanja zdravlja svih zainteresiranih volontera, ali i naših djelatnika, koji su nam neophodni za nesmetano obavljanje naših poslovnih aktivnosti.

Želje i volje za zajedničkim akcijama sadnje nikad nam nije nedostajalo, što potvrđuju brojne prijašnje zajedničke akcije koje se uz pomoć i podršku Hrvatskih šuma d.o.o. uspješno odrađuju dugi niz godina. U njima su sudjelovali i oni najmanji sa svojim vrtićima i školama, planinarska društva i brojne udruge, tvrtke, ali i građani pojedinci. Kroz te akcije nije se samo sadilo, već se i družilo, a stečena su i temeljna znanja iz područja šumarstva kako bi građanima približili što, kako i zašto radimo i kako bi otklonili bojazan za opstanak državnih šuma koja se periodično pojavljuje u dijelu javnosti. Organizirani i stručni rad generacija šumara u proteklih 250 godina jamac je da se riječi „deforestacija“ i Hrvatska nikada neće naći u istoj rečenici.