Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Međunarodni dan šuma i Svjetski dan osoba s Down sindromom – 21. ožujka

Prvi dan proljeća, 21. ožujka, ujedno se slavi i kao Međunarodni dan šuma. Prilika je to da osvijestimo važnost i vrijednost šuma za sve stanovnike našeg planeta. No isto tako, 21. ožujka je i Svjetski dan osoba s Down sindromom, prilika da osvijestimo kako osobe s Down sindromom svakodnevno pokušavaju postići iste one ciljeve kao i svaka druga osoba, ponositi se svojim postignućima i uključiti se u aktivnosti zajednice.

Hrvatske šume d.o.o. i Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar zajednički su obilježile svoj dan malom eko-akcijom na terasi Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar u Varaždinu.

Hrvatske šume d.o.o. Centru za odgoj i obrazovanje donirale su sadnice tise i pačempresa (Taxus i Chamaecyparis), kao i velike vanjske žardinjere u koje su štićenici Centra sami posaditi sadnice i time prostor u kojemu borave vlastitim trudom i entuzijazmom učiniti i ljepšim i zdravijim mjestom.

svj dan down 1

svj dan down 3