Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Otvorena su e-savjetovanja o sljedećim prijedlozima pravilnika

Aplikacija e-Savjetovanja omogućuje svima zainteresiranima pregled otvorenih javnih savjetovanja, kao i aktivno uključivanje u otvorena javna savjetovanja u postupku donošenja zakona, drugih propisa i akata. Za sudjelovanje u javnim savjetovanjima potrebna je registracija u aplikaciju e-Savjetovanja. Trenutno su otvorena e-savjetovanja za sljedeće akte vezane uz sektor šumarstva:

1. Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o vrsti šumarskih radova, minimalnim uvjetima za njihovo izvođenje te radovima koje šumoposjednici mogu izvoditi samostalno – savjetovanje otvoreno do 14.6.2021.

Riječ je o prijedlogu izmjene i dopuna Pravilnika... (NN 46/2021), koji je stupio na snagu 08.5.2021.

2. Pravilnik o uvjetima i načinu lova - savjetovanje otvoreno do 14.6.2021.

3. Pravilnik o postupku, načinu ostvarivanja prava i načinu korištenja sredstava naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma – savjetovanje otvoreno do 01.7.2021. 

esavjetovanja