Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Jaslice u Delnicama

    Treću godinu za redom šumari iz UŠP Delnice razveselili su svoje sugrađane jaslicama na otvorenom uz okićeno božićno drvce u središtu Delnica. Uz nazočnost velikog broja posjetitelja jaslice je u nedjelju 20. prosinca blagoslovio delnički župnik msgr. Stanislav Kovačić. U stvaranju božićnog ugođaja tom su prilikom svojim pjevanjem sudjelovali članovi Dječjeg zbora delničke Katoličke udruge mladih "Ivan Krstitelj". Oni su izradili i ukrase za božićno drvce pod kojim je koncert održan. Djeci su podijeljeni prigodni darovi, a odrasli su mogli uživati u kobasicama, kuhanom vinu i čaju. U osobno i u ime zaposlenika delničke podružnice nazočnima je nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane čestitao voditelj UŠP Delnice Robert Abramović.

jaslice-delnice2

jeslice-delnice

jeslice-delnice1