Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

PREDSTAVNICI IALC-a U HRVATSKIM ŠUMAMA

Predsjednik Upravnog odbora IALC-a (Međunarodno udruženje natjecanja sjekača) Max Fischer i direktor tehničkog sektora Daniel Hleger posjetili su 29.i 30. ožujka Hrvatsku i u Hrvatskim šumama održali sastanak s članovima Priređivačkog odbora 29. Svjetskog prvenstva šumarskih radnika koje se u Zagrebu treba održati od 23.-27. rujna ove godine. Tom su prilikom izneseni prijedlozi i planovi za organizaciju Svjetskog prvenstva i dogovorene obveze za sljedeće razdoblje. Predstavnici IALC-a pregledali su i dopremljenu opremu za natjecanje te posjetili predviđenu lokaciju borilišta na Jarunu, pri čemu su izrazili zadovoljstvo tijekom priprema za prvenstvo.
Za predstavnike IALC-a pripremljen je i terenski izlet na području šumarije Novoselec gdje su bili impresionirani prekrasnim nizinskim šumama hrasta lužnjaka.