Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Svjetsko prvenstvo prilika za promociju Hrvatske

„Drago nam je da je Hrvatska domaćin ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva i mogu istaknuti odličnu suradnju s Hrvatskim šumama kao suorganizatorom. Pripreme su  tijeku i vjerujem da će sve biti odlično organizirano“ istaknuo je van Rhenen. Dodao je da je posao šumara iznimno težak i opasan te da su natjecanja način na koji se već desetljećima promovira važnost sigurnosti i zaštite na radu.

Visoko pokroviteljstvo Svjetskog prvenstva šumarskih radnika prihvatila je predsjednica Vlade Republike Hrvatske, izvijestio je član Uprave Hrvatskih šuma Božidar Longin. „Ovo je velika stvar za promociju Zagreba i Hrvatske jer će uz veliki broj natjecatelja doći  i njihove obitelji, navijači i kolege. Uvjeren sam da ćemo organizacijom pokazati da smo dobar domaćin. Svakako  ćemo uz samo natjecanje organizirati niz popratnih događanja kojima ćemo svijetu promovirati i Zagreb i Hrvatsku“ zaključio je Longin.

Sve aktualnosti o SP-u mogu se pratiti na web stranicama Hrvatskih šuma www.hrsume.hr , www.wlc-croatia2010.com i na stranicama svjetskog udruženja  www.ialc.ch

Pressica_SP_010610.JPG2