Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Nagrada Hrvatskim šumama


Ove je godine na 30 ha otvorenog i 2000 m2 zatvorenog prostora na jezeru Bundek sudjelovalo 148 izlagača ih Hrvatske i 15 iz inozemstva.
Hrvatske šume su svoje proizvode prezentirale na prostoru između južnog savskog nasipa i velikog jezera, maštovito uređenom kao nikad dosad(!). Sadnice, ukrasno grmlje te znatno veći izbor svih vrsta drvne galanterije izvali su veliko zanimanje posjetitelja. Pun pogodak bilo je postavljanje vodenice s prikazom rada pilane na vodu što je za brojne goste bilo posebno atraktivno.
Tijekom šestodnevnog trajanja Floraarta bio je organiziran bogat zabvani program, održano je više prezentacija i stručnih predavanja. Tako je u subotu, 29.svibnja uspješno predavanje imala i rukovoditeljica Ekološkog odjela zagrebačke Uprave Ana Hercegovac, na temu “Gospodarenje park-šumama grada Zagreba.”
U uređenju izložbenog prostora je pod koordinacijom dipl.ing. Milana Žgele sudjelovalo sedam uprava, a najveći teret podnijeli su domaćini, zagrebačka Uprava šuma, čiji su radnici, uz ostalo, dežurali na štandu tijekom cijeloga trajanja Floraarta.

Floraart_2010_-_4