Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Lovački dom Muljava peti put među 100 vodećih restorana

Karlovac, 19. lipnja 2012.

Na riječkom Trsatu 14. lipnja svečano je promovirano 17. izdanje knjige 100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti. Izbori za 100 vodećih restorana provedeni su kao i svake godine u tri kruga. Prvo su glasovali posjetitelji portala gastronaut.hr koji su između 2500 restorana birali deset najkvalitetnijih s time da je bilo onemogućeno dva puta glasovati s istog računala. U drugom krugu glasovali su sami ugostitelji za po deset svojih kolega koje smatraju najboljima, dok su u trećem krugu liste pregledali i izabrali 10 najbolji članovi Časnog odbora nagrade.

Priznanja najboljima dodijeljena su na prigodnoj svečanosti u Trsatskoj čitaonici uz nazočnost predstavnika Ministarstva turizma, lokalnih vlasti, turističkih zajednica i samih restoratera.

Uz bok najboljih iz Hrvatske kao što su Okrugljak iz Zagreba, Amfora i Bevanda iz Opatije, Boban iz Splita, Milan iz Pule, Nautika iz Dubrovnika, Stari Puntijar iz Zagreba te brojni drugi, petu godinu zaredom (prvi put 2007. godine) našao se i Lovački dom Muljava. Kvalitetom svojih usluga i gastronomske ponude svrstao se na listu eminentnih hrvatskih restorana. Prvi je restoran u sastavu Hrvatskih šuma d.o.o. kojemu je to uspjelo. U ime lovačkog doma priznanje je primila voditeljica objekta Ljiljana Oreščanin.

dbgastronaut12_800