Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Održana jesenska sjednica za pripremu 45. EFNS-a u Hrvatskoj

U Delnicama je proteklog vikenda održan sastanak Organizacijskog odbora 45. EFNS natjecanja u skijaškom biatlonu, koje će se održati u veljači, s delegacijama sudionika natjecanja. Riječ je o 37 delegata, odnosno vođa šumarskih biatlonskih reprezentacija, iz većine europskih zemalja. U petak je održan sastanak Upravnog odbora EFNS-a, dok je subota bila rezervirana za Jesensku sjednicu te obilazak borilišta i smještajnih kapaciteta Gorskog kotara i okolice. Jesenska sjednica održana je u hotelu „Risnjak“ u Delnicama i tom je prilikom Organizacijski odbor Hrvatskih šuma održao prezentacije na temu stanja priprema poligona, smještajnih kapaciteta za sudionike EFNS-a, te stručnih ekskurzija i predavanja, koje su također tradicionalni dio ovog sedmodnevnog druženja europskih šumara. Nakon sjednice, delegati europskih šumarskih reprezentacija krenuli su na ekskurziju gdje su imali prilike na licu mjesta uvjeriti se u kvalitetu dosad obavljenih radova na borilištu Vrbovska poljana. Osim toga, delegati su uživali u ljepotama Gorskog kotara poput park šume Golubinjak, jezera Bajer u Fužinama te Opatije, gdje su razgledali potencijalne smještajne kapacitete. Predsjednik EFNS-a, Šveđanin Gunnar Olofsson, bio je i više nego zadovoljan viđenim, pohvalivši kompletni Organizacijski odbor 45. EFNS-a na čelu sa članovima Uprave HŠ d.o.o. Ivanom Ištokom i Marijom Vekić. G. Ištok se zahvalio svim prisutnima te poželio svima puno uspjeha na natjecanju.

efns01

efns02

efns03