Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Restoran Muljava na sajmu CROAGRO

Hrvatske šume nastavile su dobru praksu prisutnosti na sajmovima i događanjima. Na jučer otvorenom sajmu CROAGRO koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, Lovački dom Muljava, poznat po svojoj kuhinji i delicijama od divljači, predstavlja ponudu jela i zabave za sve zainteresirane posjetitelje. Muljava koja posluje u sklopu karlovačke podružnice Hrvatskih šuma, već je godinama uvrštavana u listu 100 najboljih hrvatskih restorana a djelatnici su se potrudili da čarobni šumski ambijent koji se nalazi na Petrovoj gori nedaleko od Vojnića presele i na velesajamski prostor u čemu su u potpunosti uspjeli.

Službenom otvorenju sajma CROAGRO nazočila je i ministrica poljoprivrede Marija Vučković koja je nakon obilaska sajma posjetila i ugostiteljski prostor LD Muljava te se u ugodnom društvu zadržala neko vrijeme.

Sajam CROAGRO otvoren je od 5. do 8.12. i na njemu je prisutno 460 izlagača iz 28 zemalja a mi pozivamo sve zainteresirane posjetitelje da nakon obilaska bogate sajamske ponude stanu i okrjepe se u ugodnom ambijentu LD Muljava smještenom u 8 paviljonu.

croagro01

croagro02

croagro03

croagro04