Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Hrvatske šume ishodile ISO 37001:2016 Sustav upravljanja za suzbijanje podmićivanja


 Uprava Hrvatskih šuma d.o.o. jednoglasno je donijela odluku o uvođenju ISO 37001, Sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja, čime se jasno i odlučno pokazuje nulta stopa tolerancije prema korupciji. ISO 37001 je osmišljen kao sustav koji pomaže organizaciji da uspostavi, implementira, održava i poboljša mehanizme za suzbijanje podmićivanja te isti uključuje niz mjera i kontrola koje predstavljaju dobru praksu borbe protiv podmićivanja na globalnoj razini te služi kao okvir predostrožnosti u očuvanju organizacijskog integriteta, pomaže u suzbijanju rizika povezanih s podmićivanjem i potiče kulturu temeljenu na integritetu. Antikorupcijski standard daje sigurnost menadžmentu da organizacija poduzima razumne korake radi sprječavanja podmićivanja, jačanja integriteta i lojalnosti zaposlenika te pruža sigurnost poslovnim partnerima da Hrvatske šume upravljaju rizicima od podmićivanja u skladu s globalnim regulatornim zahtjevima i najboljom praksom. Proces certifikacije na normu ISO 37001:2016 Sustav upravljanja za suzbijanje podmićivanja (ABMS – Anti-bribery Management System)  uspješno je  završen, te su Hrvatske šume d.o.o. ishodile pravo na nošenje prestižnog certifikacijskog znaka. Certifikat traje 3 godine, a implementacija i pridržavanje standardima provjeravaju se kroz godišnje audite.

Certifikat HR

Certifikat ENG

BV Cert ISO 37001 01