Nalazite se ovdje: Početna Turizam Turizam Turizam Turizam

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Turizam

 

Turistička agencija Hrvatske šume Tours
ID COD: HR-AB-01-080251008
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel:   00385 (0)1 4804 231
fax:  00385 (0)1 4804 241
Voditeljica: Vesna Poljak, dipl.oec.

 

 

 


Šume i šumska zemljišta zauzimaju oko 43% ukupnog kopnenog područja Republike Hrvatske. Zbog svojih prirodnih osobina (95% hrvatskih šuma i šumskog zemljišta čine prirodne šume)  i raznolikosti biljnog i životinjskog svijeta  priznate su ne samo u Republici Hrvatskoj već i međunarodnim okvirima.

Zemljopisna rasprostranjenost  i raskošna vegetacijska raznolikost hrvatskih šuma doprinosi ljepoti šumskog krajolika te čini šume značajnim turističkim potencijalom u ukupnoj turističkoj ponudi Republike Hrvatske.

Hrvatske šume d.o.o. su prepoznale važnost turističkog potencijala šumskih ekoloških sustava te promiču razvoj turizma u Hrvatskoj kroz razne oblike turističke ponude kao što su lovni turizam, sportski, rekreativni i zdravstveni turizam , ekološki i seoski turizam .

Gostima ugostiteljskih objekata Hrvatskih šuma d.o.o. na kopnu i na moru nudimo komforan i udoban smještaj i boravak u prirodi . Gostima željnim aktivnog odmora  nudimo dodatne sadržaje kao što su organizacija lova, foto-safari, planinarenje obilježenim planinarskim stazama, skijanje, poučne staze i školu u prirodi, posjet prirodnim,povijesnim i kulturnim znamenitostima kraja u kojima borave te razne druge turističke usluge .

Cilj turističke djelatnosti Hrvatskih šuma d.o.o. je održivi razvoj turizma koji podrazumjeva jedinstvo i ravnotežu četiri osnovna i temeljna principa i načela, sadržana u pravilu 4E (ekolologija, ekonomija, edukacija, etika).

Prihvaćanjem ovih načela osigurat će se održivi razvoj turističke djelatnosti HŠ d.o.o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nalazite se ovdje: Početna Turizam Turizam Turizam Turizam