Nalazite se ovdje: Početna Turizam Aktivnosti Ostale aktivnosti

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Ostale aktivnosti

TEAM BUILDING

HŠ d.o.o. pružaju idealne uvjete za organizaciju team building programa. Na mjestima odmaknutim od naselja, prometa i buke, duboko u šumskim prostorima, nalaze se lijepo uređeni objekti koji mogu gostima pružiti potreban komfor, a istovremeno i doživljaj i ugođaj netaknute prirode. U okolici takvih objekata nudimo razne rekreativne sadržaje kao što su planinarenje, posjet špiljama, izvorima, rijekama i jezerima, vožnju brdskim biciklima, šetnje i trčanje šumskim i planinarskim stazama.
U takvim prirodnim uvjetima, u miru i tišini šume, na svježem čistom zraku, poslovni timovi i poslovni partneri ili druge zainteresirane grupe mogu kroz provedbu team building programima ostvariti i osnažiti kooperativnost i zajedništvo, te uzajamnu povezanost i jedinstvo grupe.

Nalazite se ovdje: Početna Turizam Aktivnosti Ostale aktivnosti