Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

odgovor hs

Na temelju Odluke Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. klasa. GS/19-01/690, ur.broj: 00-07-02/01-20-06 od 14. siječnja 2020, objavljuje se JAVNI NATJEČAJ za prodaju nekretnine k.č.br. 3337/3 k.o. Visuć. Predmet javnog natječaja je prodaja nekretnine u vlasništvu Hrvatskih šuma d.o.o. k.č. br. 3337/3, kuća sa 52 čhv, dvorište sa 148 čhv upisana kod Općinskog suda u Gospiću, Zemljišno knjižni odjel Korenica u Zbirku pologa isprava katastarska općina: Visuć, ZP 331/06, ZP-79/63. Za predmetnu kuću izdan je energetski certifikat broj F_250_2013_500_SZ1 sa rokom važenja 28.09.2027., energetski razred „E“.

antonja02 th

Još jedan veliki uspjeh zabilježilo je maslinovo ulje koje se proizvodi u maslinicima Hrvatskih šuma. Na 17. Izložbi maslinovih ulja Rovinjštine – ANTONJA 2020 ulje proizvedeno u masliniku nadomak Rovinja osvojilo je zlatnu medalju za kvalitetu. Pobjedu je, baš kao i lani, odnio uljar Branko Rajko koji je osvojio i šampionsku titulu.

briga o bozicnim drvcima th

Odlučite li se za ove blagdane kupiti živo božićno drvce, donosimo savjete kako se brinuti o njemu, tako da vam može poslužiti i sljedećih godina. Obično je riječ o smreki ili jeli, koje su izvađene iz tla najčešće neposredno prije prodaje.

odgovor hs

Hrvatske šume nastavljaju s poticajnim mjerama za hrvatsko stočarstvo i razvoj proizvodnje u ruralnim područjima, te putem novog Javnog poziva za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu RH omogućuju korisnicima dugoročni zakup šumskog zemljišta. Kroz model dugoročnog zakupa Hrvatske šume ustupit će najveći mogući broj svojih površina čime će se unaprijediti planiranje proizvodnje i razvoja, pridonijeti zadržavanju lokalnih proizvođača u svojim zajednicama. 

bozicnadrvca 1 th

Akcija Hrvatskog Caritasa u suradnji s Hrvatskim šumama “Za 1000 radosti” postala je punoljetna! Ove godine, pod motom "Probudi dobro u svijetu", građani mogu učiniti dobro djelo kupnjom živog božićnog drvca u subotu 14. prosinca, od 8 sati nadalje, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. 

Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest