Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest Humanitarna prodaja božićnih drvaca „Za 1000 radosti“

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Javni uvid

bozicnadrvca 1 th

Akcija Hrvatskog Caritasa u suradnji s Hrvatskim šumama “Za 1000 radosti” postala je punoljetna! Ove godine, pod motom "Probudi dobro u svijetu", građani mogu učiniti dobro djelo kupnjom živog božićnog drvca u subotu 14. prosinca, od 8 sati nadalje, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. 

Akcija Hrvatskog Caritasa u suradnji s Hrvatskim šumama “Za 1000 radosti” postala je punoljetna! Ove godine, pod motom "Probudi dobro u svijetu", građani mogu učiniti dobro djelo kupnjom živog božićnog drvca u subotu 14. prosinca, od 8 sati nadalje, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Nabavljajući drvca s korijenom, građani skrbe za vlastitu obitelj, pomažu obiteljima u potrebi, te podupiru očuvanje zelenih resursa Hrvatske. Ukupno će u subotu na Trgu bana Jelačića biti ponuđeno 200 drvaca - srebrne smreke, obične smreke i pančićeve omorike.

bozicnadrvca 1

bozicnadrvca 2

 

 

Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest Humanitarna prodaja božićnih drvaca „Za 1000 radosti“