Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest Veliki uspjeh za maslinovo ulje iz maslinika Hrvatskih šuma

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Javni uvid

antonja02 th

Još jedan veliki uspjeh zabilježilo je maslinovo ulje koje se proizvodi u maslinicima Hrvatskih šuma. Na 17. Izložbi maslinovih ulja Rovinjštine – ANTONJA 2020 ulje proizvedeno u masliniku nadomak Rovinja osvojilo je zlatnu medalju za kvalitetu. Pobjedu je, baš kao i lani, odnio uljar Branko Rajko koji je osvojio i šampionsku titulu.

Još jedan veliki uspjeh zabilježilo je maslinovo ulje koje se proizvodi u maslinicima Hrvatskih šuma. Na 17. Izložbi maslinovih ulja Rovinjštine – ANTONJA 2020 ulje proizvedeno u masliniku nadomak Rovinja osvojilo je zlatnu medalju za kvalitetu.

Pobjedu je, baš kao i lani, odnio uljar Branko Rajko koji je osvojio i šampionsku titulu. Uz njega zlatne medalje osvojilo je 13 maslinara - Cvetko Baštovanović, Ennio Cherin, Zoran Zanini, Goran Barbaro, Rino Brajnović, Zoran Zanini, Elida i Ozren Knežević, Dalibor Milić, Aleksandar Rajić, OPG Diego Marožin, OPG Juraj Mastilović, UŠP Buzet - Šumarija Rovinj te Davor Iskra. Uz zlatne, dodijeljeno je i 13 srebrnih, deset brončanih medalja kao i sedam počasnih plaketa.

Antonja je tradicionalna manifestacija koja se svakog siječnja održava u Rovinjskom selu u sklopu koje je ove godine održana 29. Izložba vina, 17. Izložba maslinovih ulja te 7. Festival istarske supe.

antonja01

antonja02

Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest Veliki uspjeh za maslinovo ulje iz maslinika Hrvatskih šuma