Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest LOVSTVO – SMANJENJE CIJENA ODSTRJELA DIVLJAČI

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Javni uvid

odgovor hs

Odlukom Uprave HŠ, a sukladno Cjeniku odstrjela divljači i usluga u lovu s važnošću od 1. travnja 2020. do 31. ožujka 2021, smanjuje se cijena za 30% za skupne lovove na divlje svinje (varijanta A) za sva lovišta (za lovište „Spačva“ se produžuje odluka o smanjenju cijene za 50% za lovne revire Kragujna i Narače do 31.03.2021.), smanjuje se cijena odstrjela krmače, nazimadi i prasadi za 30% za sva lovišta, smanjuje se cijena odstrjela jelena običnog, košute i teleta za 30% (za muška grla samo do 169,99 CIC točaka te uz izuzetak muških grla (osim teleta) u lovištima „Smrekova draga“ i „Bjelolasica“) te se smanjuje cijena odstrjela jelena lopatara u lovištu „Kunjevci“ za 30 % za sve dobne i spolne kategorije bez ograničenja u odnosu na broj CIC točaka.

Nalazite se ovdje: Početna Javni uvid News Latest LOVSTVO – SMANJENJE CIJENA ODSTRJELA DIVLJAČI