Nalazite se ovdje: Početna Kontakt Javni podaci Javni podaci JAVNI UVID iz 2009.

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

JAVNI UVID iz 2009.

JAVNI UVID "CRNI LUG", "ČARAPINE DRAGE" I "MILETKA"

Uprava šuma Delnice obavještava da su u tijeku izrade osnova gospodarenja za GJ „Crni lug“ (šumarija Crni lug),GJ „Čarapine Drage(šumarija Gomirje) i GJ „Miletka“ (šumarija Vrbovsko). Svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge i primjedbe poglavito vezano uz ekologiju i zaštitu prirode. Prijedloge se  može dostaviti pismenim putem na adresu: Odjel za uređivanje šuma Delnice, Supilova 32 ,51300 Delnice ili usmeno svakim radnim danom u ovom Odjelu od 7.00 do 15.00 sati. Prijedlozi će se primati do početka prosinca ove godine.


JAVNI UVID ZA "KOTLINE"  i  "GAJ"

Uprava šuma Podružnica Našice obavještava sve zainteresirane, sukladno FSC-standardu  certifikacije šuma, da je u tijeku izrada Šumskogospodarskog plana za gospodarsku jedinicu "KOTLINE" na području šumarije Ćeralije i za gospodarsku jedinicu "GAJ" na području šumarije Slatinski Drenovac. Uvid u Šumskogospodarske planove moći će se izvršiti od utorka 27. listopada do petka 06. studenog 2009. godine u prostorijama Odjela za uređivanje šuma UŠP Našice, svakim radnim danom u vremenu od 10,00 do 12,00 sati. Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida u Odjel za uređivanje šuma UŠP Našice na adresi Trg  Isidora Kršnjavoga 2, 31500 Našice.

 


 

JAVNI UVID ZA "POPOVAČKE NIZINSKE ŠUME"

 Uprava šuma Podružnica Zagreb obavještava sve zainteresirane, sukladno FSC-standardu certifikacije šuma, da je u tijeku izrada Šumskogospodarskog plana za gospodarsku jedinicu „Popovačke nizinske šume“ na području šumarije Popovača. Uvid u Šumskogospodarski plan moći će se izvršiti od ponedjeljka, od 12. do 23. listopada 2009. godine u prostorijama šumarije Popovača, svakim radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati. Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida u šumariji Popovača na adresi Raičevac 2, 44317 Popovača, poštom na adresu UŠP Zagreb, Nazorova 7, 10 000 Zagreb, ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


 

JAVNI UVID  ZA OSNOVU  GOSPODARENJA  GJ "MEĐUVOĐE - ZALE

Hrvatske šume, Uprava šuma Podružnica Ogulin, daje na uvid  prijedlog Osnove gospodarenja za gospodarsku jedinicu „Međuvođe -Zale “ kojom gospodari Šumarija Ogulin. Konzultiranjem javnosti, zainteresiranih strana, kao bitnim elementom FSC certifikacije šuma, želimo integrirati šumarstvo u društvenu okolinu te omogućiti vanjski utjecaj na pitanja gospodarenja šumama.
Uvid u prijedlog elaborata Osnove gospodarenja, s važnošću od 1. siječnja 2009. – 31. prosinca 2018. godine može se obaviti u Šumariji Ogulin, B. Frankopana 15, Ogulin, od 16. do 30.rujna 2009. godine, od  10.00 do 12.00 sati.
Sve primjedbe mogu se dostaviti u pisanom obliku prilikom uvida u navedeni program. 

 


 

JAVNI UVID ZA "GARJEVICU - IVANSKU" I "GARJEVICU - ČAZMU"

Uprava šuma Podružnica Bjelovar obavještava sve zainteresirane strane (sukladno FSC standardu certifikacije šuma) da je izrađen prijedlog uređajnih elaborata za GJ „Garjevica-Ivanska“ i „Garjevica-Čazma“,  s kojima gospodare šumarije Ivanska i Čazma.

Javni uvid u elaborat moguć je od  9.9.2009. godine radnim danom od 10 do 12 sati u prostorijama Odjela za uređivanje šuma, UŠP Bjelovar, Matošev trg 1. Pozivamo Vas na javno predstavljanje osnove gospodarenja koje će se održati 22. rujna 2009. godine u 13 sati u prostoru Gradske vijećnice Grada Čazme. 

 


 

Nalazite se ovdje: Početna Kontakt Javni podaci Javni podaci JAVNI UVID iz 2009.