Nalazite se ovdje: Početna Kontakt News Latest

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente

urbano01 th

U petak 15. studenog u atriju Arheološkog muzeja u Osijeku, održan je 1. hrvatski stručni skup o urbanom šumarstvu u organizaciji Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Grada Osijeka i poduzeća Hrvatske šume. Skup je otvorio prof. Ivica Tikvić, dok su mu se u uvodnim govorima pridružili voditelj UŠP Osijek Vlado Jumić ispred poduzeća Hrvatske šume te akademik Igor Anić ispred Akademije šumarskih znanosti i Šumarskog fakulteta u Zagrebu.

sumarski fakultet zg

Temeljem članka 10. stavka 1. točke 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15), objavljuje se Obavijest o rezultatu natječajnog postupka za odabir kandidata za stipendiranje studenata Šumarskog fakulteta. Na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr i na internetskim stranicama Šumarskog fakulteta http://www.sumfak.unizg.hr/ objavljen je dana 09. listopada 2019. godine Javni natječaj za izbor studenta Šumarskog fakulteta koje će stipendirati HRVATSKE ŠUME društva s ograničenom odgovornošću.

 

Poštovani,

Sustav je u fazi nadogradnje do 04.11.

konferencija jutarnji list

Konferencija o požarima održana 30. listopada u Zagrebu u organizaciji Jutarnjeg lista imala je za cilj analizu svih aktivnosti poduzetih u sklopu obrane od požara u sezoni 2019. godine i najavu novosti u prevenciji te boljoj organizaciji, koja se priprema za 2020. godinu. 

odgovor hs

Hrvatske šume objavile su Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. Uvjeti javnog poziva objavljeni su na mrežnoj stranici http://nadmetanja.hrsume.hr . Javni poziv otvoren je do 28. studenog 2019.

Nalazite se ovdje: Početna Kontakt News Latest