Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Natječaji, rezultati

Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme na poslovima S.s. za kontrolu u Sektoru komercijalnih poslova, tekst obavijesti o održavanju razgovora s kandidatima

Objavljeno: 9. studenog 2018. godine

Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme na poslovima Stručnog suradnika za kontrolu u Sektoru komercijalnih poslova Direkcije HŠ d.o.o.

POZIV NA RAZGOVOR
(INTERVJU)

Uprava HŠ d.o.o. objavila je dana 9. listopada 2018. godine na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme na poslovima Stručnog suradnika za kontrolu u Sektoru komercijalnih poslova Direkcije HŠ d.o.o., ur. broj: DIR-56/AJ-18-4797/05.

Za prijavljene kandidate/kinje koji su ispunili formalne uvjete provedeno je testiranje koje se sastojalo od pisane provjere znanja.
Kandidati koji su ostvarili 50% i više bodova na pisanom dijelu testiranja pozivaju se na razgovor (intervju).

Razgovor će se održati dana 14. studenog 2018. godine (srijeda) u prostorijama Direkcije HŠ d.o.o., Zagreb, Ulica kneza Branimira 1, od 8,00 sati nadalje.

RADNO MJESTO: STRUČNI SURADNIK ZA KONTROLU

1. Mario Vujnović
2. Iva Zrilić
3. Mario Vučko
4. Andreja Čunčić Zorić
5. Zlatko Budrović

Članak javnog natječaja