Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Potvrda o uključenosti katastarske čestice u Šumskogospodarsko područje Republike Hrvatske

Za potrebe izdavanja očitovanja o statusu čestica, potrebno je na adresu:

Hrvatske šume d.o.o.
Sektor plana, analize, uređivanja šuma i informatike
Služba za uređivanje šuma
Ulica kneza Branimira 1, Zagreb

- poslati službeni zahtjev u kojem je potrebno navesti naziv katastarske ispostave, naziv katastarske općine i brojeve katastarskih čestica za koje se traži potvrda.

- službeni zahtjev piše se u slobodnoj formi ili popunite Zahtjev za izdavanje potvrde o uključenosti katastarske čestice u Šumskogospodarsko područje Republike Hrvatske.

- navesti razlog zbog kojeg se očitovanje traži, te broj telefona (mobitela) na koji se podnositelj zahtjeva može kontaktirati.

- za izdavanje očitovanje o statusu čestica nije potrebno slati pristojbe (biljege).

- izrada očitovanja naplaćuje se po Pravilniku o ustroju Kataloga podataka o šumama i šumskom zemljištu kojim gospodari trgovačko društvo Hrvatske šume d.o.o.

Za sve nejasnoće i eventualne upite pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.