Nalazite se ovdje: Početna Turizam Sume Sume Sadnice hrasta lužnjaka

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Sadnice hrasta lužnjaka

en OFFER OF FOREST SEEDLINGS OF THE SLAVONIAN PEDUNCULATE OAK

de ANGEBOT FÜR SETZLINGE DER SLAVONISCHEN STIELEICHE

 

PONUDA
ŠUMSKIH SADNICA
SLAVONSKOG HRASTA LUŽNJAKA

Quercus robur (Q. pedunculata)Od 29.11.2008. godine Republika Hrvatska je članica OECD-a s pravom trgovanja šumskim reprodukcijskim materijalom s članicama Europske Unije.
Iz svojih rasadnika za proizvodnju šumskih sadnica ukupne površine 430 ha nudimo u sezoni jesen 2009/proljeće 2010 g. trogodišnje (3 + 0) podrezane sadnice slavonskog hrasta lužnjaka Quercus robur L (Q. pedunculata):
 


CIJENA: netto (bez poreza), fco utovareno u vozilo kupca u našem rasadniku
ROK ISPORUKE: poslije 20. listopada 2009.godine – 10 dana po ugovaranju
DOKUMENTACIJA: prema Direktivi 1999/105 EC


NAČIN PLAĆANJA: unaprijed – avansom ili odgoda do 30 dana od dana prelaska granice (JCD) uz garanciju banke, precizirano pisanom narudžbom, odnosno ugovorom
NAČIN OTPREME: vozilo kupca i zapisničko preuzimanje sadnica kod utovara
KONTAKT: Milan Žgela, dipl. ing. šum., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
                                                                    Tel.:  00385 1480 4127
                                                                    Fax.: 00385 1480 4101

               Kontakt osobe po mjestima proizvodnje:        e-mail adresa:
UŠP Bjelovar - mr.sc. Sandra Crnković, dipl.ing.šum.        Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
UŠP Našice - Krunoslav Glova, dipl.ing.šum.                    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
UŠP Osijek - Stanko Antunović, dipl.ing.šum.                 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
UŠP Koprivnica - Mirjana Grahovac-Tremski,dipl.ing.šum.   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Nalazite se ovdje: Početna Turizam Sume Sume Sadnice hrasta lužnjaka