Nalazite se ovdje: Početna Turizam Aktivnosti News Radovi u šumi

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Hrvatske šume d.o.o. u mjesecu lipnju nastavljaju s radovima sječe stabala (prorede) na području Dotršćine, u odjelu 3a. Riječ je o radovima u sklopu zakonom propisanog redovitog gospodarenja šumama, a prema plan sječa iz Osnove gospodarenja. Radove izvodi Radna jedinica Urbano šumarstvo, Uprava šuma Podružnica Zagreb.

Započeti radovi trajati će do jeseni ove godine, i obavljat će se u intervalima.

 

Šumarija Zagreb prema planu proizvodnje za 2021.godinu, a u skladu s Programom gospodarenja za gospodarsku jedinicu "Bistranska gora", 07.06.2021. započeti će radove sječe i privlačenja drvnih sortimenata u odsjeku 20a.

Planirani završetak radova biti će 15.11.2021.

Šumarija Zagreb prema planu proizvodnje za 2021.godinu, a u skladu s programom gospodarenja za gospodarsku jedinicu "Sljeme-Medvedgradske šume", 26.03.2021. započeti će radove sječe i vuče u 31b odsjeku. Predviđeni rok trajanja radova je 10 radnih dana.

Šumarija Zagreb prema planu proizvodnje za 2021.godinu, a u skladu s programom gospodarenja za gospodarsku jedinicu "Markuševačka gora", 06.05.2021. započeti će radove sječe i vuče u 5c odsjeku.

Predviđeni rok trajanja radova je 60 radnih dana.

Radna jedinica Urbano šumarstvo obavještava javnost da su u tijeku radovi uklanjanja izvaljenih stabala i lomova iz dijela park šume Jelenovac prema Vrhovcu (odjel/odsjek 7j 7i 7n). Molimo građane da koriste alternativne puteve, te da ne ulaze u prostor rada, zbog osobne sigurnosti. Po završetku planiranih radova će izvozni putevi u slučaju oštećenja biti sanirani. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Nalazite se ovdje: Početna Turizam Aktivnosti News Radovi u šumi