Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka O nama News

austirjanci01

Šumari iz austrijske Savezne države Koruške su krajem svibnja organizirali dvodnevnu stručnu ekskurziju na području UŠP Požega s temom prirodnog pomlađivanja hrasta kitnjaka. Na području UŠP Požega, šumarija Čaglin rastu najkvalitetnije prirodne sastojine ove vrijedne vrste o kojima brinu zaposlenici Hrvatskih šuma, UŠP Požega.

lom01

Hrvatske šume su u četvrtak 23. svibnja za medije organizirali obilazak područja stradalih u oluji Rea koja je zadesila područje Medvednice 12.-14. svibnja. Iako je oluja zahvatila puno veće područje od oluje Teodor iz 2013. godine, prve procjene govore kako će šteta biti ipak manja negoli je bila prije 6 godina...

sume zivot02

Na području UŠP Delnice dana 27. travnja 2019. godine održana je akcija pošumljavanja pod nazivom Šume su život - posadi i ti svoje stablo. Akcija je održana u organizaciji UŠP Delnice i firme Croatian Way iz Delnica.

arboretum mala

Hrvatsko botaničko društvo, sekcija botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki organizira 9. Tjedan botaničkih vrtova arboretuma i botaničkih zbirki koji će se održati od ponedjeljka 13. svibnja do subote 18. svibnja. Tim povodom bit će omogućen obilazak arboretuma Lisičine kraj Voćina...

medici1 mala 

Revirnik Šumarije Novi Vinodolski, diplomirani inženjer šumarstva Zoran Turk, autor je snimke mame medvjedice i njezinih mladunaca koja je ovih dana zavladala društvenim mrežama. „S ovako malim medvjedićem još se nikad nisam sreo. To je ljepota revirničkog, šumarskog posla.

Potkategorije

The latest news from the Joomla! Team
Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka O nama News