Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka O nama Ustrojna shema News Radovi u šumi

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Šumarija Zagreb prema planu proizvodnje za 2021.godinu, a u skladu s programom gospodarenja za gospodarsku jedinicu "Sljeme-Medvedgradske šume", 26.03.2021. započeti će radove sječe i vuče u 31b odsjeku. Predviđeni rok trajanja radova je 10 radnih dana.

Radna jedinica Urbano šumarstvo obavještava javnost da su u tijeku radovi uklanjanja izvaljenih stabala i lomova iz dijela park šume Jelenovac prema Vrhovcu (odjel/odsjek 7j 7i 7n). Molimo građane da koriste alternativne puteve, te da ne ulaze u prostor rada, zbog osobne sigurnosti. Po završetku planiranih radova će izvozni putevi u slučaju oštećenja biti sanirani. Zahvaljujemo na razumijevanju.

O B A V I J E S T

- za gradsku četvrt Gornji Grad-Medveščak
(putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

- za MO Tuškanac
(putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

- za MO Ivan Kukuljević Sakcinski
(putem e-pošte:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

U svrhu informiranja lokalne zajednice obavještavamo vas da su u tijeku redovni radovi održavanja i njege park šume Zelengaj (odjela/odsjeka 5g Park šuma grada Zagreba). Radovi se sastoje u uklanjanju suhih, trulih, natrulih i statički nestabilnih stabala, sa ciljem veće sigurnosti posjetitelja i korisnika park šume.

Stoga molimo za strpljenje i razumijevanje te poštivanje znakova upozorenja na mjestu rada (tabla, trake) iz razloga osobne sigurnosti.
Za sve informacije možete se obratiti na e-mail UŠP Zagreb: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

radovi zelengaj5g karta

radovi zelengaj5g

 

Šumarija Zagreb prema Planu proizvodnje za 2021. godinu, a u skladu s programom gospodarenja za GJ „Markuševačka gora“, 3. ožujka započinje s radovima sječe i vuče u odsjeku 23c te u GJ „Sljeme-medvedgradske šume“ u odsjeku 17b. Završetak radova planiran je za 9. travnja 2021.

Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka O nama Ustrojna shema News Radovi u šumi