Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka O nama Ustrojna shema News Latest

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

hrast

„Da od žira nastane biljka, čovjek se ne treba puno truditi. Da ta biljka preživi u konkurenciji mnogobrojnih drugih biljaka različitih vrsta, već treba određeni trud. A da mnoštvo hrastovih biljaka iznikne iz žirova, uzraste u najprije malena, a poslije visoka stabla, od kojih će samo najbolja doživjeti starost od preko stotinu godina, treba puno znanja, truda i ljubavi“, kaže autor djela „Da bi hrast mogao rast“, Darko Posarić.

 

odgovor hs

 

Na temelju Odluke Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. klasa GS/20-01/1200, ur.br.:00-07-02/01-21-03 od 12. siječnja 2021. objavljuje se JAVNI NATJEČAJ za prodaju nekretnina.

odgovor hs

Predmet najma je označen kao suvlasnički dio s neodređenim omjerom- etažno vlasništvo (E-8), a u naravi predstavlja dvosobni stan u potkrovlju lijevo, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, hodnika i kupaonice, lođe i drvarnice u podrumu, ukupne površine 59,35 m², izgrađen na kčbr. 1202, označenoj kao stambena zgrada mješovite uporabe, Nova Kapela, Trg kralja Tomislava 15, 13, 14, upisanoj u zk.ul. 334 k.o. Nova Kapela.

 

odgovor hs


Hrvatske šume d.o.o. objavile su novi Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. Ovim pozivom ponuditelji mogu ostvariti dugoročni zakup u trajanju do 10 godina. Javni poziv otvoren je od 20.01.2021. do 20.02.2021. godine.

naturavita 0113 2 th

Kroz projektnu aktivnost biološke obnove šuma projekta Naturavita planira se obnoviti 1021 ha šuma koje su bile onečišćene minama, šuma u kojima se uslijed ratnih djelovanja nije mogla izvršiti pravovremena obnova i koje su zahvaćene sušenjem i propadanjem. Planirana sredstva za provedbu ove aktivnosti iznose 46.730.991 kn, te čine nešto više od 12 % ukupne vrijednosti projekta.