Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Delnice News Radovi u šumi

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Šumarija Zagreb prema planu proizvodnje za 2021.godinu, a u skladu s programom gospodarenja za gospodarsku jedinicu "Markuševačka gora" i "Sljeme-medvedgradske šume" započeti će radove sječe i vuče.
U gospodarskoj jedinici M.G. odjel/odsjek 22c, radovi će započeti 25.10.2021., a predviđeni rok trajanja radova je do kraja godine.

U gospodarskoj jedinici S.M.Š. odjel odsjek 2b, radovi će započeti 21.10.2021., a predviđeni rok trajanja radova 30 radnih dana.

Šumarija Jastrebarsko prema planu proizvodnje za 2021. godinu izvodi radove sječe i izvoženja drvne mase te otpreme drvnih sortimenata u GJ Jastrebarske prigorske šume, mjesto Brebrovac, predio Majer, odsjek 2c. Radovi će trajati do kraja 2021. godine. Molimo građane da radi vlastite sigurnosti poštuju znakove koji se nalaze na ulazu u radilište.

Šumarija Vojnić prema planu proizvodnje za 2021. godinu izvodi radove sječe, privlačenja i cestovnog transporta drvnih sortimenata u gospodarskoj jedinici Petrova gora – Petrovac, odsjek 27b – šumski predjel Magarčevac (Veliki Velebit). Zbog izvođenja radova intenzivno se koristi šumska prometnica Prisjeka – Magarčevac – Muljava, stoga se skreće pozornost građanstvu na poštivanje znakova upozorenja kao i dodatni oprez pri prometovanju vozilima. Predviđeno vrijeme trajanja radova je do 30.10.2021.

Šumarija Cetingrad prema planu proizvodnje za 2021. godinu provodi radove sječe izrade te privlačenja drvnih sortimenata u G.J. Glinica - Otmić odsjek 19c, šumski predjel Rabinja na području sela Glinice s predviđenim rokom izvođenja radova najkasnije do 01.12.2021.god. te u G.J. Gredarska kosa - Begovac odsjek 1b i 1e, selo Đurin Potok, s predviđenim rokom izvođenja radova najkasnije do 30.11.2021. Molimo građane da radi vlastite sigurnosti poštuju znakove koji se nalaze na ulazu u radilište.

Šumarija Karlovac prema planu proizvodnje za 2021. godinu provodi radove sječe i privlačenja u gospodarskoj jedinici Kozjača , odsjeci 8 e i 9a - šumski predjel Ilovac-Pojatno na području grada Karlovca. Molimo građane da radi vlastite sigurnosti poštuju znakove koji se nalaze na ulazu u radilište. Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 12.10.2021. – 15.11.2021.

Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Delnice News Radovi u šumi