Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Delnice News Latest Otvorena su e-savjetovanja o sljedećim prijedlozima pravilnika

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Otvorena su e-savjetovanja o sljedećim prijedlozima pravilnika

esavjetovanja th

Aplikacija e-Savjetovanja omogućuje svima zainteresiranima pregled otvorenih javnih savjetovanja, kao i aktivno uključivanje u otvorena javna savjetovanja u postupku donošenja zakona, drugih propisa i akata. Za sudjelovanje u javnim savjetovanjima potrebna je registracija u aplikaciju e-Savjetovanja.

Aplikacija e-Savjetovanja omogućuje svima zainteresiranima pregled otvorenih javnih savjetovanja, kao i aktivno uključivanje u otvorena javna savjetovanja u postupku donošenja zakona, drugih propisa i akata. Za sudjelovanje u javnim savjetovanjima potrebna je registracija u aplikaciju e-Savjetovanja. Trenutno su otvorena e-savjetovanja za sljedeće akte vezane uz sektor šumarstva:

1. Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o vrsti šumarskih radova, minimalnim uvjetima za njihovo izvođenje te radovima koje šumoposjednici mogu izvoditi samostalno – savjetovanje otvoreno do 14.6.2021.

Riječ je o prijedlogu izmjene i dopuna Pravilnika... (NN 46/2021), koji je stupio na snagu 08.5.2021.

2. Pravilnik o uvjetima i načinu lova - savjetovanje otvoreno do 14.6.2021.

3. Pravilnik o postupku, načinu ostvarivanja prava i načinu korištenja sredstava naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma – savjetovanje otvoreno do 01.7.2021. 

esavjetovanja

 

 

Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Delnice News Latest Otvorena su e-savjetovanja o sljedećim prijedlozima pravilnika