Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Gospić News Radovi u šumi

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Obavijest o radovima sječe u park šumi Grada Mladih

Radna jedinica Urbano šumarstvo ovaj tjedan započinje sa redovnom sječom stabala u park šumi Grada Mladih odjela/odsjeka 2g prema Osnovi gospodarenja i planu sječa za 2022.g. Radovi se planiraju obaviti u zimskom periodu 2022.g.

 

Obavijest o radovima sječe i vuče na Medvednici

Šumarija Zagreb započeti će radove sječe i vuče prema planu proizvodnje za 2022. godinu u gospodarski jedinicama:

1. Sljeme Medvedgradske šume odjel/odsjek 31e, šumski predio Mrzli, radovi će se raditi na sjecištu planinarskih staza 1, 11, 54 u blizini planinarskog doma Risnjak. Početak radova planiran je za 03.01.2022. godinu, a završetak 28.02.2022.
2. Markuševačka gora odjel/odsjek 34d, šumski predio Koprivnjak. Početak radova je 22.12. i završetak 28.02.2022.

Za vrijeme radova povećan je rizik od pada granja s drveća te se upozoravaju planinari i prolaznici da se pridržavaju znakova upozorenja i opasnosti na radilištima.


Karte pozicija:

radovi medvednica1 zg

radovi medvednica2 zg

Šumarija Jastrebarsko na području G J Plešivica (odsjeci 36a i 24e, šumski predjeli Okić i Poljanice) izvodi radove privlačenja s manjim šumskim strojem. Početak radova je 17.11.2021. Radovi će trajati oko tjedan dana.

 

Šumarija Draganić prema planu proizvodnje provodi radove sječe i vuče u GJ Draganićki lugovi,šumski predjel Karabno, u odsjeku 86a. Predviđeni rok trajanja radova je od 06.12.2021. do 31.12.2021.god. Molimo građane da poštuju znakove koji se nalaze na ulazu u radilište u cilju njihove sigurnosti.

Jesenska sadnja u park šumi Kraljevec, Zelengaj, Tuškanac Hrvatske šume d.o.o , Radna jedinica Urbano šumarstvo tijekom mjeseca studenog obavit će radove jesenske sadnje (popunjavanje pomladnih ploha) šumskim  sadnicama hrasta kitnjaka na lokacijama park šuma Zelengaj i Kraljevec. Također će biti izvršena i zamjenska sadnja školovanim drvorednim sadnicama u park šumi Tuškanac i park šumi Zelengaj.

Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Gospić News Radovi u šumi