Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Karlovac News Latest Božićna drvca

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Božićna drvca

bozicna drvca th
Hrvatske šume d.o.o. sa svojom djelatnosti rasadničarske proizvodnje i ove godine nude djelić prirode za vaše domove i trgove. Božićna drvca uzgojena u rasadnicima Hrvatskih šuma već su kvalitetom etablirala i u našim i u inozemnim gradovima. Neka njihova svježina i miris blagdana okupa i vaše domove. Potražite božićno drvce u rasadnicima Hrvatskih šuma i prodajnim vrtnim centrima, gdje ćete ga, osim po svježini prepoznati i po deklaraciji Hrvatskih šuma.

Hrvatske šume d.o.o. sa svojom djelatnosti rasadničarske proizvodnje i ove godine nude djelić prirode za vaše domove i trgove.
Božićna drvca uzgojena u rasadnicima Hrvatskih šuma već su kvalitetom etablirala i u našim i u inozemnim gradovima. Neka njihova svježina i miris blagdana okupa i vaše domove.
Potražite božićno drvce u rasadnicima Hrvatskih šuma i prodajnim vrtnim centrima, gdje ćete ga, osim po svježini prepoznati i po deklaraciji Hrvatskih šuma.

Cjenik možete preuzeti ovdje pdf

bozicna drvca 2

bozicna drvca 1