Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Karlovac News Latest Hrvatske šume daruju Udruge za Down sindrom diljem Hrvatske

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Hrvatske šume daruju Udruge za Down sindrom diljem Hrvatske

down pokloni2 th

Hrvatske šume ovih su dana razdijelile božićne poklon paketiće djeci s Down sindromom. U Hrvatskoj djeluje osam udruga koje okupljaju djecu s Down sindromom i njihove obitelji. I šumari i djeca s Down sindromom slave „svoj“ dan prvoga dana proljeća, 21. ožujka, kad se uobičajeno organiziraju zajedničke radionice i druženja. 

Hrvatske šume ovih su dana razdijelile božićne poklon paketiće djeci s Down sindromom. U Hrvatskoj djeluje osam udruga koje okupljaju djecu s Down sindromom i njihove obitelji.

I šumari i djeca s Down sindromom slave „svoj“ dan prvoga dana proljeća, 21. ožujka, kad se uobičajeno organiziraju zajedničke radionice i druženja. Kako su ove godine zbog pandemije takvi susreti bili onemogućeni, a i božićno druženje se mora ograničiti radi zaštite ove djece koja su posebno ugrožena, šumari su djeci darovali božićna drvca i paketiće sa slatkišima i to na prvi dan zime.

Predsjednica Udruge za sindrom Down Natalija Belošević izjavila je: Jako smo sretni što su Hrvatske šume i ove godine uz nas i što su nas darivali poklon paketima za sve naše članove u vrijeme božićnih blagdana. Kako nismo u mogućnosti s njima organizirati blagdansko druženje, Predsjednik Uprave Hrvatskih šuma g. Jakupčić donio je u udrugu paketiće te će djeca sama doći ovih dana po njih.

Predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić rekao je: Imamo posebnu vezu s ovom posebnom djecom. Veseli nas svaki njihov osmijeh i nadamo se da ćemo na idući Svjetski dan šuma i Dan osoba s Downovim sindromom imati pravu proslavu i sadržajno druženje uz posebno za njih kreirane edukativne igračke izrađene iz drva.

down pokloni2

down pokloni1

Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Karlovac News Latest Hrvatske šume daruju Udruge za Down sindrom diljem Hrvatske