Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Karlovac News Restoran Muljava na sajmu CROAGRO

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Restoran Muljava na sajmu CROAGRO

croagro03

Hrvatske šume nastavile su dobru praksu prisutnosti na sajmovima i događanjima. Na jučer otvorenom sajmu CROAGRO koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, Lovački dom Muljava, poznat po svojoj kuhinji i delicijama od divljači, predstavlja ponudu jela i zabave za sve zainteresirane posjetitelje.

Hrvatske šume nastavile su dobru praksu prisutnosti na sajmovima i događanjima. Na jučer otvorenom sajmu CROAGRO koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, Lovački dom Muljava, poznat po svojoj kuhinji i delicijama od divljači, predstavlja ponudu jela i zabave za sve zainteresirane posjetitelje. Muljava koja posluje u sklopu karlovačke podružnice Hrvatskih šuma, već je godinama uvrštavana u listu 100 najboljih hrvatskih restorana a djelatnici su se potrudili da čarobni šumski ambijent koji se nalazi na Petrovoj gori nedaleko od Vojnića presele i na velesajamski prostor u čemu su u potpunosti uspjeli.

Službenom otvorenju sajma CROAGRO nazočila je i ministrica poljoprivrede Marija Vučković koja je nakon obilaska sajma posjetila i ugostiteljski prostor LD Muljava te se u ugodnom društvu zadržala neko vrijeme.

Sajam CROAGRO otvoren je od 5. do 8.12. i na njemu je prisutno 460 izlagača iz 28 zemalja a mi pozivamo sve zainteresirane posjetitelje da nakon obilaska bogate sajamske ponude stanu i okrjepe se u ugodnom ambijentu LD Muljava smještenom u 8 paviljonu.

croagro01

croagro02

croagro03

croagro04

 

Nalazite se ovdje: Početna Tvrtka Uprave šuma UŠP Karlovac News Restoran Muljava na sajmu CROAGRO