Nalazite se ovdje: Početna Šume Certifikacija šuma News

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

 fsc04

Hrvatsku su sredinom srpnja posjetili auditori Soil Association Woodmarka koji su za potrebe recertificiranja proveli cijeli tjedan na području UŠP Osijek, UŠP Vinkovci te UŠP Nova Gradiška te još jednom zaključili kako se državnim šumama u Republici Hrvatskoj gospodari na stručan i održiv način.

ecoman02

Ulaskom u Europsku uniju, Republika Hrvatska je preuzela upravljanje ekološkom mrežom koja pokriva gotovo 37 % kopnene površine te 15 % morskog dobra. Upravljanje tim površinama integrirano je u područje Natura 2000 među kojima su i šume kojima upravljaju Hrvatske šume d.o.o. Kako bi se izbjeglo dvostruko planiranje upravljanja, sva načela zaštite biodiverziteta i staništa ugrađena su u nove programe gospodarenja.

medvednica2

Zajedničkom akcijom Hrvatskih šuma, Javne ustanove Parka prirode Medvednica, Zagrebačkog holdinga i drugih dionika, u subotu 26. ožujka je s područja parka prirode Medvednica uklonjeno cca 30 tona raznog građevinskog i drugog otpada kojeg su nesavjesni pojedinci i tvrtke olako odbacili u okoliš.

 

BV Cert ISO 37001 01

Uprava Hrvatskih šuma d.o.o. jednoglasno je donijela odluku o uvođenju ISO 37001, Sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja, čime se jasno i odlučno pokazuje nulta stopa tolerancije prema korupciji.

esp02

U ponedjeljak, 13. lipnja Hrvatske šume d.o.o. posjetila je delegacija Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te regionalnog Ministarstva održivog razvoja španjolske pokrajine Castilla - La Mancha na čelu s predsjednikom pokrajine Castilla - La Mancha, Emilianom Garcíjom-Page Sánchezom.

 

Potkategorije

The latest news from the Joomla! Team