Nalazite se ovdje: Početna Šume Općenito Šume u Hrvatskoj News

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

BV Cert ISO 37001 01

Uprava Hrvatskih šuma d.o.o. jednoglasno je donijela odluku o uvođenju ISO 37001, Sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja, čime se jasno i odlučno pokazuje nulta stopa tolerancije prema korupciji.

medvednica2

Zajedničkom akcijom Hrvatskih šuma, Javne ustanove Parka prirode Medvednica, Zagrebačkog holdinga i drugih dionika, u subotu 26. ožujka je s područja parka prirode Medvednica uklonjeno cca 30 tona raznog građevinskog i drugog otpada kojeg su nesavjesni pojedinci i tvrtke olako odbacili u okoliš.

 

video02

Europska udruga tvrtki koje se brinu o šumama u državnom vlasništvu – EUSTAFOR pokrenula je, uoči Svjetskog dana šuma 21. ožujka novu kampanju pod nazivom #ResponsibleForestry. Na slijedećem linku dostupan je video „Održivo gospodarenje šumama 101“ s hrvatskim titlom...

esp02

U ponedjeljak, 13. lipnja Hrvatske šume d.o.o. posjetila je delegacija Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te regionalnog Ministarstva održivog razvoja španjolske pokrajine Castilla - La Mancha na čelu s predsjednikom pokrajine Castilla - La Mancha, Emilianom Garcíjom-Page Sánchezom.

 

 djeca podravlje05

U Hrvatskoj su u sklopu projekta Erasmus+ KA2 Eco-Herit@ge Matters početkom ožujka boravili osnovnoškolci iz nekoliko europskih zemalja te su u sklopu svoga posjeta boravili u Edukacijsko-posjetiteljskom centru Podravlje izgrađenom u sklopu projekta Naturavita gdje su učili o opasnostima od minsko eksplozivnih sredstava te o važnosti zaštite prirode.

Potkategorije

The latest news from the Joomla! Team