Nalazite se ovdje: Početna Šume Općenito Šumarski rječnik News Uklanjanje otpada iz parka prirode Medvednica

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Uklanjanje otpada iz parka prirode Medvednica

medvednica2

Zajedničkom akcijom Hrvatskih šuma, Javne ustanove Parka prirode Medvednica, Zagrebačkog holdinga i drugih dionika, u subotu 26. ožujka je s područja parka prirode Medvednica uklonjeno cca 30 tona raznog građevinskog i drugog otpada kojeg su nesavjesni pojedinci i tvrtke olako odbacili u okoliš.

 

 

 Zajedničkom akcijom Hrvatskih šuma, Javne ustanove Parka prirode Medvednica, Zagrebačkog holdinga i drugih dionika, u subotu 26. ožujka je s područja parka prirode Medvednica uklonjeno cca 30 tona raznog građevinskog i drugog otpada kojeg su nesavjesni pojedinci i tvrtke olako odbacili u okoliš. U akciji je sudjelovalo preko 250 volontera koji su svojim dobrovoljnim radom doprinijeli primjerenijem izgledu ovog prirodnog blaga Lijepe naše domovine. Otpad je primjereno zbrinut na službenim odlagalištima, pa se nadamo da više neće završavati u šumama i potocima Medvednice. (tđk)

medvednica1

medvednica2

medvednica3

medvednica5

 medvednica4

 

 

 

 

 

 

Nalazite se ovdje: Početna Šume Općenito Šumarski rječnik News Uklanjanje otpada iz parka prirode Medvednica