Nalazite se ovdje: Početna Šumska biomasa d.o.o.

Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

Šumska biomasa d.o.o.

Biomasa je obnovljivi izvor energije biološkog porijekla a pojavljuje se u mnogo različitih oblika. Uključuje ogrjevno drvo, grane i drvni otpad iz šumarstva, piljevinu, koru i drvni ostatak iz drvne industrije kao i slamu, kukuruzovinu, stabljike suncokreta, ostatke pri rezidbi vinove loze i maslina, koštice višanja i kore od jabuka iz poljoprivrede, životinjski izmet i ostatke iz stočarstva, komunalni i industrijski otpad. Između različitih vrsta biomase drvna ima najširu primjenu.

U želji za što učinkovitijim korištenjem šumske biomase i stvaranjem ekonomske koristi za „Hrvatske šume“ d.o.o. osnovano je trgovačko društvo  „ Šumska biomasa“ d.o.o. s primarnim zadatkom organiziranja tržišta drvnom sječkom, odnosno organiziranjem prikupljanja šumske biomase, iveranja  i prodaje drvne sječke.

>> VIŠE O BIOMASI <<

 


Kontakt:

Šumska biomasa
Ulica kneza Branimira 1
10 000 Zagreb

Telefon:  +385 1 4804 114

Direktor:  Mario Klobučar
099/5270 659
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

sumskabiomasamemorandum
memorandum

Nalazite se ovdje: Početna Šumska biomasa d.o.o.